20.9 C
Copenhagen
tirsdag, maj 21, 2024
s. 6-8:
"Realiteten er, at fødevarekrisen ikke skyldes "befolkningseksplosion", men velstandsstigningen i de industrialiserede lande. Verdens befolkning steg med mindre end 50% i årene 1951 til 1971, og i samme tidsrum blev levnedsmiddelproduktionen fordoblet. Det skabte overskud gik ikke til de fattige, men til de rige lande."
s. 1-6:
""Vi bringer i det følgende uddrag af en debat, "...[fra]..."det revolutionære indiske blad "Frontier". Diskussionen drejer sig om den vesttyske arbejderklasse efter anden verdenskrig og føres mellem den vesttyske ML-organisation KBWs standpunkt [...] og standpunktet om den bestukne arbejderklasse. [...] Vi bringer hovedindholdet af debatten her, idet den atter engang viser, at ML-grupperne kun kan opretholde deres fantasier om den nuværende vesteuropæiske arbejderklasse ved - som idealister - at forklare denne arbejderklasses objektive afmagt ud fra alverdens subjektive faktorer og ved - som dogmatikere - at lyve om fakta og fylde ud med abstrakte floskler.

Følg os på / Follow us on Facebook

33FansLike

Nyheder / News

How Sweden & Denmark Ride the Imperialist Wave

Rania Khalek from Breakthrough News interviews Trokil Lauesen on imperialism in Sweden and Denmark.

The Palestinian Left: Past, present, and Future

An analysis and evaluation of the PFLP, the Palestine left and the struggle for the liberation of Palestine with startingpoint in the PFLP document: “Strategy for the Liberation of Palestine” (1969).

To linjer afsluttet

s. 4:
[Notits] Om at Tillægget "To linjer" nu er afsluttet med nr. 6 i dette nummer.