9 C
Copenhagen
torsdag, marts 21, 2024
PFLP Forklarer... s. 50-51
På PFLPs opfordring har Gotfred Appel, formand for Kommunistisk Arbejdskreds (KAK), skrevet en artikel om Kommunistisk Arbejdskreds' og Kommunistisk Ungdomsforbunds (KUF) politiske linie og disse organisationers grunde til at støtte netop PFLP.

Artiklen blev offentliggjort i PFLP’s blad Al-Hadaf d.8.8.1970.
PFLP Forklarer... s. 48-49
I et interview offentliggjort i det libanesiske blad "Al-Ahrar" (nr. 682, 23. maj 1970) med dr. George Habash, general-sekretær for PFLP' s centralkommite, udtrykker PFLP sin stilling til begrebet "den demokratiske palæstinensiske stat".
PFLP Forklarer... s. 44-45
Svar på et spørgsmål fra "Baghdad Observer", offentliggjort i Al-Hadaf (PFLPs blad)
PFLP Forklarer... s. 44-45
PFLPs introduktion til de 2 næste artikler i bogen, der handler om et "demokratisk Palæstina" eller den "demokratiske løsning" - den ene er et interview med PFLPs daværende leder George Habash.
PFLP Forklarer... s. 40-41
Oversigt over militære operationer foretaget af PFLP i 1. halvdel af 1970.
PFLP Forklarer... s. 36-37
Generalsekretæren for PFLP's centralkomite, George Habash's tale til gidslerne på Jordan Intercontinental Hotel kl. 5 om morgenen d. 12. juni 1970.
PFLP Forklarer... s. 34-35
PFLPs beskrivelse af situationen i Jordan juni 1970, hvor jordansk militær og reaktionære militser forsøger at tage kontrollen med flygtningelejrene fra palæstinensernes egne organisationer med brutal våbenmagt - begivenheder, der leder frem til at PFLP i nødværge besætter Jordan Continental Hotel, og tager gæsterne, som gisler.
PFLP Forklarer... s. 32-33
PFLP udtalelse om situationen i Jordan, hvor regimet forsøger at få kontrol over flygtningelejrene, juni 1970, kort tid før Sorte September.
PFLP Forklarer... s. 24-25
PFLP fremlægger sit standpunkt om deltagelse i Det Palæstinensiske Nationale Råd og i Den Palæstinensiske Befrielsesorganisation (Palestinian Liberation Organization, PLO) og i Kommandoen for den Væbnede Kamp (Palestine Armed Struggle Command, PASC), der er dannet af PLO.
PFLP Forklarer... s. 20-21
PFLP militærkommunique om sprængningen af olieledningen (Tapline) i Golan-højderne.
PFLP Forklarer... s. 10-11
PFLPs analyse af situationen og de subjektive kræfter i det besatte Palæstina og globalt.
PFLP Forklarer... s. 5
Fjenden i denne befrielseskrig er ikke bare staten Israel, men også verdenszionismen, hvis ideal er en reaktionær, aggressiv, racistisk-religiøs løsning på det såkaldte jødiske racemæssige problem, og som den agter at virkeliggøre ved at erobre Palæstina, drive det palæstinensiske folk ud eller undertvinge det, og at etablere en stat for og af verdens jødiske befolkning.